Güncel Haberler

8 Mart’ta genç kadını öldürüp “Örnek olsun” dedi – Son Dakika Türkiye Haberleri

Öfkeli eski koca, boşandığı eşi Tuba Özel’i öldürerek öfkesinin geçmediğini söyledi. Mahkeme sanığa herhangi bir indirim yapılmaksızın en ağır cezayı verdi.

Yayınlanma: 10.07.2024 – 04:00

Abo Ol

Google Haberleri

Batman’da Murat Atılğan (38), 8 Mart 2023’te işe gitmek için otobüs bekleyen boşandığı eşi Tuba Özel’i (33) vurarak öldürdü. Atılğan’ın yargılandığı davanın karar duruşması görüldü. dün Batman 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Sanık daha önceki duruşmalarda “8 Mart’ı bilerek seçtim, dünyaya örnek olması için Tuba’yı öldürdüm, pişman değilim” demişti. “Aslında ona olan öfkem hâlâ dinmedi” dedi.

“HAK ETTİĞİ CEZAYI ALDI”

Dünkü duruşmada sanık, Tuba Özel’i bir anlık öfkeyle öldürdüğünü belirterek, pişmanlığını dile getirdi.

Mahkeme heyeti, sanık Murat Atılğan’a “Eşini kasten kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği avukatlarından Nurbanu Satulmuş, Cumhuriyet’e yaptığı açıklamada, mahkemenin herhangi bir indirim uygulamadığını vurgulayarak, şunları söyledi: “Bana mümkün olan en yüksek cezayı verdi. Acı tatlı bir sevinç yaşıyoruz. Açıkçası mutlu olduğumuzu söyleyemem. Keşke bunların hiçbiri olmasaydı. “Ama acı tatlı da olsa mutluyuz, en azından hak ettiği cezayı aldı.”

Cumhuriyet Tatil otel rezervasyonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu